fbpx

HELLO?

NAROČITE SE NA E-OBVEŠČANJE IN PRIDOBI
10% OFF ZA PRVI NAKUP

Prijavite se in prejemali boste obvestila o novih kolekcijah,
trendih ter posebnih ponudbah

*Z izpolnitvijo tega obrazca se prijavite za prjemenaje naših e-poštnih
sporočil in se lahko kadarkoli odjavite.

Pravilnik piškotkov

Pravilnik o piškotkih

“Just-R” je italijanska blagovna znamka podjetja Justor Group Srl (podjetje s sedežem na trgu Via S. Rocco, 3 – 20851 Lissone MB, Italija). Just-R se v tej politiki piškotkov imenuje tudi “mi”, “mi”, “naš” in “naš”.

Ta pravilnik o piškotkih velja za vsa spletna mesta in mobilne aplikacije Just-R (»Spletna mesta«) in vse druge platforme, ki jih Justor Group Srl ima v lasti ali jih nadzira in daje na voljo (»Just-R Platform«). Spletna mesta in platforme Just-R imenujemo »storitve«. Ta politika piškotkov velja tudi za vse druge povezane strani ali bloge, funkcije, vsebino (vključno z vsemi informacijami, besedilom, grafiko, fotografijami, seznami elementov, ki ste jih sestavili vi, komentarji, pregledi, povezave ali drugo gradivo, naloženo, preneseno ali prikazano ali povezane s storitvami) ali aplikacije, ki jih občasno v zvezi s tem ponuja Just-R (skupaj “vsebina”).

Vse spremembe tega pravilnika bodo objavljene tukaj. Pridržujemo si pravico, da občasno spremenimo to politiko piškotkov in takšne spremembe začnejo veljati takoj, ko so objavljene.

Kaj so “piškotki”?

Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki se shrani v vaši napravi, ko obiščete določena spletna mesta. Piškotke uporabljamo, da razumemo, kako komunicirate z našimi storitvami, in vas ločijo od drugih uporabnikov naših storitev. Med drugimi ugodnostmi nam to omogoča, da izboljšamo informacije in oblikovanje storitev ter vam zagotovimo boljšo izkušnjo strank. Izraz “piškotek” v tem pravilniku zajema piškotke in vrsto drugih podobnih tehnologij, kot so oznake pikslov.

Nastavitve piškotkov je enostavno spremeniti. Za nadaljnje informacije o tem glejte „Kako onemogočite prilagojeno oglaševanje in nadzirate druge nastavitve piškotkov?“. Upoštevajte pa, da če izbrišete, onemogočite ali onemogočite piškotke, bo to morda vplivalo na vašo spletno izkušnjo s storitvami in nekatere funkcije ali področja platform in storitev Just-R bodo omejene.

Kakšno vrsto piškotkov uporabljamo in zakaj?

Na platformah Just-R uporabljamo naslednje kategorije piškotkov:

Zahtevani piškotki. Ti piškotki so potrebni, da lahko upravljamo storitve, ki ste jih zahtevali. Na primer, uporabljamo zahtevane piškotke za varnost in celovitost spletnega mesta, preverjanje pristnosti računa, nastavitve zasebnosti, podatke o vzdrževanju, da spletno mesto pravilno deluje za brskanje in transakcije ter za sledenje uporabniškim konverzijam na platformah Just-R.

Piškotki za prilagajanje strani. Ti piškotki se uporabljajo za izboljšanje vaše izkušnje z našimi storitvami in delujejo v skladu z vašimi željami. Zapomnijo si na primer vaše podatke za prijavo in nekatere odločitve, ki jih sprejmete na platformi Just-R, vključno z vsebino, ki ste si jo že ogledali. Brez teh tehnologij funkcije, kot so prilagojena priporočila ali nastavitve računa, morda ne bodo delovale pravilno.

Analitični / zmogljivi piškotki. Ti piškotki nam omogočajo, da prepoznamo in preštejemo število obiskovalcev ter si ogledamo, kako se obiskovalci premikajo po naših storitvah, ko jih uporabljajo. To nam pomaga izboljšati način delovanja naših storitev, na primer tako, da zagotavlja, da uporabniki zlahka najdejo tisto, kar iščejo. Ti piškotki zbirajo samo anonimne podatke in ne prikazujejo osebnih podatkov.

Piškotki za osebno oglaševanje. Ti piškotki se uporabljajo za izboljšanje ustreznosti naših storitev in za prilagoditev spletnega oglaševanja, ki bi vas lahko zanimalo. Na primer, prilagodijo funkcije, kot so (i) iskanja in ponudbe izdelkov, (ii) priporočena vsebina in (iii) oglasi. Količine vsebine, ki vam bo prikazana, ne povečajo, pomagajo pa omejiti število ogledov iste vsebine. Če želite onemogočiti uporabo teh piškotkov, si oglejte „Kako onemogočite prilagojeno oglaševanje in nadzirate druge nastavitve piškotkov?“ Upoštevajte, da z izključitvijo tega ne boste odstranili oglasov, ponudb ali izdelkov; lahko pa jih naredijo manj ustrezne ali bolj ponavljajoče se.

Kaj pa piškotki tretjih oseb?

Tretje osebe (na primer oglaševalska omrežja in ponudniki zunanjih storitev, kot so storitve analize spletnega prometa) lahko v vaši napravi shranjujejo tudi piškotke. Te piškotke uporabljajo tretje osebe za zagotavljanje storitev, kot so analitika / spremljanje uspešnosti ali prilagojeno oglaševanje, ki lahko vključuje tudi tretje osebe, ki s svojimi piškotki prikazujejo oglase na podlagi vaših preteklih obiskov spletnih mest. To pomeni, da vam bodo morda prikazani različni izdelki, ki temeljijo na tem, kar vas zanima, in na tem, kar ste si ogledali na spletnih mestih, pa tudi na drugih izdelkih, ki se vam zdijo pomembni za vašo dejavnost brskanja. Na ta način lahko oglaševanje postane čim bolj relevantno in čim bolj koristno za vas.

Upoštevajte, da ne nadziramo piškotkov, ki so v lasti tretjih oseb, in vi ste odgovorni, da nastavite svoje nastavitve za piškotke tretjih oseb glede na vaše individualne nastavitve ciljanja in sledenja.

Spodaj smo našteli tretje osebe, ki postavljajo piškotke na platforme Just-R, skupaj z namenom, za katerega se piškotki uporabljajo. Za nadaljnje informacije o teh piškotkih tretjih oseb in o tem, kako se odjaviti, glejte navedene povezave tretjih oseb.

Kako onemogočite prilagojeno oglaševanje in nadzirate druge nastavitve piškotkov?

Nastavitve piškotkov na spletnem mestu. Nastavitve piškotkov na spletnem mestu lahko prilagodite prek povezave „Nastavitve piškotkov“, ki je na voljo na dnu večine naših strani. Če onemogočite piškotke, v vašem brskalniku nastavimo piškotek, da si zapomnimo, da ste se odločili.

Nastavitve brskalnika:

Blokiraj piškotke: Nastavitve piškotkov lahko prilagodite tako, da v brskalniku aktivirate nastavitev, ki omogoča zavrnitev nastavitve vseh ali nekaterih piškotkov. Funkcija »Pomoč« v večini brskalnikov vam bo povedala, kako preprečiti, da brskalnik sprejema nove piškotke. Prav tako vam mora povedati, kako nastaviti brskalnik, da vas obvesti, ko prejmete nov piškotek, in kako v celoti onemogočiti piškotke. Podobne podatke, ki jih uporabljajo dodatki brskalnika, na primer flash piškotki, lahko onemogočite ali izbrišete tudi tako, da spremenite nastavitve dodatkov ali obiščete spletno mesto proizvajalca brskalnika. Za več informacij o upravljanju piškotkov v vašem brskalniku obiščite www.allaboutcookies.org.

Brisanje piškotkov: Brskalnik vam bo omogočil tudi brisanje piškotkov, ki so trenutno nastavljeni v vaši napravi. Če izbrišete vse piškotke, bodo izgubljene tudi vse obstoječe nastavitve piškotkov. To pomeni, da boste pri naslednjem obisku našega spletnega mesta znova videli pasico s piškotki in morali boste ponastaviti nastavitve piškotkov.

Nastavitve naprave. Nastavitve piškotkov boste morda lahko nastavili tudi v nastavitvah naprave. Nastavitve, ki jih izberete, pa ne bodo veljale v vseh napravah. To pomeni, da če želite onemogočiti piškotke v vseh napravah, morate prilagoditi svoje nastavitve posebej v vsaki napravi in ​​brskalniku, v katerem uporabljate storitve.

Oglaševalska omrežja. Nekatere tretje oglaševalske piškotke lahko onemogočite tako, da obiščete stran za izbiro potrošnikov Digital Advertising Alliance (http://optout.aboutads.info), stran za izbiro potrošnikov Network Advertising Initiative (http: //optout.networkadvertising org) ali stran o izbiri potrošnikov European Interactive Digital Advertising Alliance (http://youronlinechoices.eu).

Tretje osebe. Nastavitve piškotkov tretjih oseb lahko prilagodite tudi neposredno pri ustrezni tretji osebi. Za nadaljnje podrobnosti glejte zgornji naslov »Kaj pa piškotki tretjih oseb?«.

Ta sporazum je sestavljen v angleškem jeziku. V primeru neskladnosti med angleško besedilno različico te pogodbe in morebitnim prevodom bo prevladala angleška različica.

Datum začetka veljavnosti: 20. avgust 2020.

Shopping Cart