fbpx

HELLO?

NAROČITE SE NA E-OBVEŠČANJE IN PRIDOBI
10% OFF ZA PRVI NAKUP

Prijavite se in prejemali boste obvestila o novih kolekcijah,
trendih ter posebnih ponudbah

*Z izpolnitvijo tega obrazca se prijavite za prjemenaje naših e-poštnih
sporočil in se lahko kadarkoli odjavite.

Varen nakup

VAROVANJE PODATKOV IN ZASEBNOST

Kot kupcu vam pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov. S potrdilom nakupa dovoljujete, da  Justor d.o.o., Kebetova ulica 1,4000 Kranj, z namenom izpolnjevanja ali uveljavljanja pravic iz pogodbenega razmerja in z namenom obveščanja vzpostavi, vodi, vzdržuje in upravlja z vašimi osebnimi podatki neomejeno časovno obdobje. Podjetje Justor d.o.o. zagotavlja varstvo osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 86/2004).

 

Kot kupec lahko kadarkoli po elektronski pošti zahtevate, da v roku 15 dni trajno ali začasno prenehamo uporabljati vaše osebne podatke za namen neposrednega trženja. O prenehanju vas bomo po elektronski pošti obvestili v petih dneh po prejemu vaše odjave.

 

Obvezujemo se, da bodo kakršnikoli osebni podatki pridobljeni preko spletne strani www.just-r.net  v celoti ostali v lasti podjetja Justor d.o.o. in bodo služili izključno za potrebe izvedbe in dostave naročila. Z vsemi posredovanimi osebnimi podatki bomo ravnali v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Shopping Cart